top of page

IMPORT

Voor het importeren van uw auto of motor vanuit de Verenigde Staten is Roltrex Cargo Broker BV uw ideale partner. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de afhandeling van alle zaken die betrekking hebben tot de import van uiteenlopende voertuigen.

Roltrex is zonder meer specialist in het vervoer van klassieke auto's, speciale auto's, verzamelaarsauto's, vrachtwagens, maar ook motoren. Dit geldt voor zowel vanuit de Verenigde Staten naar Europa, maar ook binnen Europa kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Het is uiteraard ook mogelijk om andere goederen door Roltrex te laten vervoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld auto-onderdelen, stukgoed en levensmiddelen. Roltrex kan op verzoek of op eigen initiatief goederen consolideren, waardoor de containers eerder vol zijn en daardoor sneller vanaf de plaats van oorsprong kunnen vertrekken. Op deze manier neemt de leveringssnelheid aanzienlijk toe.

Na aankomst in Rotterdam worden de voertuigen of goederen gelost in een bij ons goed bekend staande loods met ervaren personeel, waardoor u zeker kunt zijn van een zorgvuldige behandeling. Roltrext werkt samen met ervaren partners, maar kan tevens regelen dat in een loods van uw keuze gelost wordt.

Het daadwerkelijke vervoeren en lossen van auto's, motoren of goederen is slechts een onderdeel van het hele logistieke verhaal. De zogenaamde "papierwinkel" wordt eveneens door Roltrex verzorgd. Denk hierbij aan zowel standaard als fiscale inklaringen, en allerhande douanedocumenten.

EXPORT

Over het algemeen worden er vooral auto's en motoren vanaf het buitenland naar Nederland verstuurd. Het kan echter ook voorkomen dat u uw (klassieke) auto of motor vanuit Nederland naar een ander land wilt verschepen. Uiteraard kan Roltrex u ook hierbij van dienst zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een speciale rondrit door Amerika, samen met andere Harley Davidson liefhebbers. Of wat te denken van een memorabele rondrit met uw Amerikaanse klassieker over de befaamde Route 66? Roltrex heeft inmiddels al daadwerkelijk mee mogen helpen om dergelijk dromen te vervullen.

Uw auto wordt geladen door ervaren personeel, en de voortgang van de reis wordt zorgvuldig door Roltrex in de gaten gehouden. Dit houdt in vanaf vertrek in de haven te Rotterdam, tot aan de haven in land van bestemming. U heeft hier dus verder geen omkijken naar.

Ook voor de export geldt dat er geen beperkingen zijn. Roltrex kan voor u allerlei voertuigen en motoren, alsmede de meest uiteenlopende goederen vervoeren, naar ieder land ter wereld. Samen met u bepalen we welke vervoersmethode het best aansluit op uw doelstellingen.

bottom of page