top of page

OVER ONS

Roltrex Cargo Broker BV heeft jarenlange ervaring bij de verzending van goederen in de gehele wereld via zee, lucht, land en binnenwateren, en is nog altijd uiterst bedreven in het bedienen van klanten over de gehele wereld.

Na de oprichting in 1981 als een leasemaatschappij voor rollend materiaal, zoals vrachtwagens, auto's, bestelwagens en andere soorten voertuigen, is Roltrex langzaam ontwikkeld tot een specialist in het vervoer van klassieke auto's, speciale auto's, verzamelaarsauto's, vrachtwagens en motoren vanuit de Verenigde Staten naar Europa.

Roltrex is echter niet alleen gericht op het vervoer van auto's en auto-onderdelen. Wij kunnen alle goederen voor u transporteren en afhandelen, vanaf iedere plaats ter wereld. Wat u ook vervoert, wij ondersteunen en helpen onze klanten om hun goederen te vervoeren, en we zoeken graag naar de voor u meest geschikte manier van transport tegen de beste prijs.

In de veeleisende hedendaagse wereld is alleen het verzorgen van transport van A naar B namelijk niet meer genoeg. Daarom heeft Roltrex zich gepositioneerd als een logistieke spin in het web, waar we actief zijn om allerlei uiteenlopende diensten met betrekking tot de transportwereld te leveren. Dit omvat onder andere opslag en overslag, en het verzorgen van alle benodigde douanedocumenten. Dit omvat ook fiscale en standaard inklaringen. Hierdoor heeft u als klant geen omkijken meer naar het gehele proces.

Roltrex doet alle landen in Europa en alle staten in de Verenigde Staten aan door middel van een uitgebreid netwerk van agenten. Daardoor zijn wij in in staat om goederen op te halen vanaf iedere plaats in zowel de Verenigde Staten als in Europa. Hierbij wordt gebruik gemaakt van GPS-traceerbare voertuigen, zodat we het verloop van het transport precies in de gaten kunnen houden.

Na het arriveren van uw auto in de loods, kan Roltrex uw kostbare aanwinst middels exclusief gesloten transport bij u afleveren, rechtstreeks voor uw deur. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en prijzen.

bottom of page